24 februarie 2011

Daca ar fi sa aleg o melodie de dragoste ...

As alege: "Don McLean - And I Love You So".

Poate fi descarcata aici.



Sunt de acord cu comment-ul de pe  You Tube "This is one of those songs that are like good wine...they just seem to keep better and better as time goes by...Beautiful melody and deep, rich lyrics...Thank you!".
Desi aceasta  melodie care nu are prea mult rating, ea va ramana in istoria muzicii "till the end". Cum spunea un producator de muzica la "it's one of those songs". Aceast cantec nu este numai pentru romantiosi, cum au unii tendinta sa creada. Este pentru cei care inteleg. Ceilalti pot sa merga mai departe ... Imi plac versurile.Sunt deep. Imi place daruirea artistului atunci  cand interpretaeaza. Se vede ca e vorba de o melodie care are in spate experienta si simtirea. Nu banii, nu succesul. E interesant, cei mai multi artisti spun ca atunci cand au incercat sa faca o melodie care sa aduca bani, nu le-a iesit. Cele doua, arta si succesul comercial nu merg mana-n mana. Cel putin, de cele mai multe ori. Dar, sa nu uitam, ca muzica e o industrie. Tot respectul pentru cei care reusesc sa le imbine pe amandoua. Insa e greu, e foarte greu ...

"Don McLean - And I Love You So". 
And I love you so
The people ask me how
How I've lived 'til now
I tell them I don't know

I guess they understand
How lonely life has been
But life began again
The day you took my hand

And yes I know, how lonely life can be
The shadows follow me
And the night won't set me free
But I don't let the evening get me down
Now that you're around me


And you love me too
Your thoughts are just for me
You set my spirit free
I'm happy that you do

The book of life is brief
And once a page is read
All but life is dead
That is my belief

2 comentarii:

  1. N-o stiam pe asta de la Don McLean, foarte-foarte frumoasa e. Mie-mi place mult Vincent de la el si clasica American Pie.
    Dar again, superba piesa

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti place ! Nici eu nu o stiam pe Vincent. Acum am ascultat-o. E f frumoasa... E genul de melodie pe care o asculti intr-o noapte instelata privind luna. & "American Pie" e legendara :)
    Cred ca imi place atat de mult "And I love you so" deoarece dragostea nu se poate numi. O simti. De aceea nu poti spune de ce iubesti o anumita persona, stii doar ca o iubesti ...

    RăspundețiȘtergere